Bezár

Feliratkozás a hírlevélre

  Ezen mező bejelölésével kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Duna-Ág vízitúrák a továbbiakban a megadott e-mail címemre elektronikus hírlevelet/hirdetéseket küldjön.
Kijelentem, hogy a jelen hozzájáruló nyilatkozat kiadására önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában került sor.
A hírelvélre való feliratkozás folyamatban....
Bezár
A feliratkozását a duna-ag.hu hírlevélre rögzítettük.

Egynapos túrák

Az egynapos túráink az időjárás függvényében még
az októberi hétvégéken is indulnak.

Osztálykirándulás

Kedvezményes ajánlatunk a környékbeli iskoláknak.
Kérjen egyedi árajánlatot.

Vízen az új hajó

Elkészült a 12 személyes hajó. A saját építésű hajónk
a Tát - Pilismarót útvonalon kipróbálható.

Egyhetes túrák

Egyhetes vízitúra táborok

Egyedi megrendelésre szervezünk 5-7 napos vízitúrákat is.
15 fő felett a csoportszervezőnek fél áron, 25 fő felett ingyenes a túra.

A túrák összeállításakor ebben az esetben sem teljesítményre, hanem az élményre helyezzük a hangsúlyt. A napi 15 - 20 kilométeres táv még a kezdő vzitúrázóknak sem megerőltető. Az evezés során lehetőség szerint óránként tartunk pihenőt. Az első napokba felmérjük a csapat tudását és teljesítőképességét, és a továbbiakban ennek megfelelő nehézségi fokozatú túrákat tartunk.

Egyhetes vízitúráink célpontja jellemzően a Szigetköz és a Dunakanyar (Neszmély-Szentendre Duna-szakasz). A túrák a résztvevők igényei szerint akár csillagtúraként is megszervezzük.

A vízitúra napirendje általában az alábbiak szerint alakul:

  • Vízre szállás (kb. 9)
  • Evezés, nézelődés, pancsolás
  • Szálláshelyre, táborhelyre érkezés (kb. 16)
  • Délután szabad program, pihenés
  • Este tábortűz, szalonnasütés
Az első napon a vízreszállás előtt rövid oktatást, eligazítást tartunk. Ennek célja, hogy mindeki tisztában legyen a vízitúrázás írott és íratlan szabályaival. Ezután történik meg a felszerelés kiosztása, hajóbeosztás.
A napi program a csoport igényei szerint alakítható. Fakultatív programokat is biztosítunk: kézműveskedés, lovaglás, gyalogtúrák, stb.

Ellátás

A túrák komfortfokozatát mindig a résztvevők igényehez alakítjuk.
A szállás lehet sátorban, kempingben vagy turistaszálláson. A reggelik és az esti étkezések önellátással működnek. Lehetőség van meleg (2 fogásos) ebéd rendelésére, amely az evezés után kerül elfogyasztásra.

Felszerelés

Hajót, evezőt, mentőmellényt mindenkinek biztosítunk. Mindenképpen hozni kell: sátor (amennyiben sátorban van a szállás), hálózsák, esőkabát, fejfedő(nap ellen), évszaknak megfelelő öltözet. A csónakokban korlátozott mértékben lehetőség van a felszerelés (egy napi enni és innivaló) vízhatlan szállítására (30 literes műanyag hordókban).


Kapcsolat

Felszabadulás útja 1H
2535 Mogyorósbánya

Mundi Tamás
06 20 823 1656

Mundiné Urbanics Zsuzsi
06 20 823 1657